ChristenUnie Vijfheerenlanden lanceert uniek magazine

groeneweg.jpeg
kracht van samen logo
Door Webredactie Vijfheerenlanden op 1 november 2018 om 21:00

ChristenUnie Vijfheerenlanden lanceert uniek magazine

De kracht van samen. Dat is de titel van het magazine dat ChristenUnie Vijfheerenlanden in de aanloop naar de herindelingsverkiezingen lanceert. Lijsttrekker Tirtsa Kamstra: "Ik ben trots als ik door dit mooie magazine heen blader en zie wat een mooie mensen wij in onze gemeente hebben. Mensen die zich op allerlei manieren inzetten en hun steentje bijdragen."

Eigen identiteit

Op 1 januari worden de drie gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik samen de gemeente Vijfheerenlanden. Een gemeente die in totaal 15 dorpen en steden gaat tellen. Of het nu over Ameide of Zijderveld, over Vianen of Kedichem gaat: ze zijn allemaal anders en hebben een eigen identiteit. Juist de eigenheid en de identiteit zorgen dat je je ergens thuis voelt en erbij wilt horen. In dit magazine vertellen mensen van binnen en buiten de ChristenUnie hoe zij hun eigen omgeving een beetje beter willen maken.

Laagdrempelig

Kamstra: "Dit magazine laat op een laagdrempelige manier zien wat ons motiveert om in de lokale politiek actief te zijn. Het is toegankelijk geschreven en makkelijk leesbaar. En we gaan graag over deze verhalen met u in gesprek. We gaan ons vol energie inzetten om van Vijfheerenlanden een plek te maken waar iedereen meetelt en meedoet."

Digitaal lezen

Een van de eerste exemplaren is donderdagavond 1 november aangeboden aan burgemeester Wim Groeneweg van Vianen. Het magazine wordt in een oplage van 10.000 stuks huis-aan-huis verspreid in de Vijfheerenlanden. Liever digitaal lezen? Klik dan hier

Labels: