Meedenksessies over verkiezingsprogramma

CU VHL Facebook omslag 831x315.png
kracht van samen logo
Door Webredactie Vijfheerenlanden op 17 mei 2021 om 21:33

Meedenksessies over verkiezingsprogramma

De voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar zijn in volle gang. Help mee met het opstellen van het verkiezingsprogramma van ChristenUnie Vijfheerenlanden. We maken samen het beste programma voor de campagne voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen (maart 2022). Een speciale commissie is al hard aan het werk en wil hierbij graag jouw hulp!

Heb je vanuit je dagelijks werk of interessegebied die we kunnen gebruiken? Heb je iets op je hart of een briljant idee voor je eigen dorp of wijk? Of is er een absolute no-go waar de ChristenUnie zich over zou moeten uitspreken?

Sluit je dan aan bij een van de thematische meedenksessies op 14, 15 of 16 juni. Doel van deze sessies is het formuleren van concrete mogelijkheden, belemmeringen en oplossingsrichtingen die Vijfheerenlanden nog mooier kunnen maken.

We hebben een onderverdeling gemaakt in diverse deelthema’s:

  • Opgroeien en ouder worden in Vijfheerenlanden (14 juni) over jongeren / onderwijs / vrijwilligerswerk en mantelzorg / inwonersinitiatieven / jeugdzorg / WMO
  • Duurzamer en groener Vijfheerenlanden (15 juni) over natuur en landschap / agrarische sector / energietransitie / biodiversiteit / klimaat
  • Wonen en werken in Vijfheerenlanden (16 juni) over woningbouw / economie / mobiliteit / voorzieningen in (kleine) dorpen

Je kunt je opgeven voor de meedenksessies door een email te sturen naar Dico Baars. De avonden starten om 20.00 uur. Je ontvangt een week voorafgaand aan de betreffende sessie de uitnodiging met een link naar de online bijeenkomst. Als je niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan een van de gesprekken, maar wel graag je expertise wilt delen dan horen we graag! Neem dan contact op met een van de leden van de commissie.

We kijken uit naar mooie gesprekken!

Hartelijke groet van de verkiezingsprogrammacommissie,
Dico Baars (voorzitter), Adrienne Vertooren, Gert Schut, Maaike van Leeuwen, Tirtsa Kamstra (adviseur), Floris Grijzenhout (adviseur)

Deel dit bericht

Labels: ,