Ledenavond 16 november

groepsfoto 2021
Dico Baars
Door Dico Baars op 2 november 2022 om 19:15

Ledenavond 16 november

De gevolgen van klimaatverandering, de verdeeldheid rond het stikstofvraagstuk en de noodzaak voor een energietransitie binnen een generatie: belangrijke en urgente thema's waarmee we ons bezighouden in de lokale politiek. Daarom organiseert ChristenUnie Vijfheerenlanden een inspirerende avond met als thema 'Zorg voor de schepping: inspiratie over water, natuur en energie'. Op deze avond laten sprekers zien hoe geloof en zorg voor de schepping onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Samen zoeken we naar wat onze lokale missie kan zijn en hoe we ieder op onze eigen plek het verschil kunnen maken.

Te gast is Annemarthe Westerbeek. Zij is directeur van A Rocha, een wereldwijde beweging van christenen die vanuit hun geloof zorgen voor Gods schepping. In Nederland is A Rocha actief sinds 2003. Veertien lokale groepen zetten zich op verschillende locaties in voor natuurbehoud. Ook Kees Boender is aanwezig. Hij is lijsttrekker voor het waterschap Rivierenland. 

Heb je interesse om mee te doen? Of je nu wel of geen lid bent, je bent van harte welkom in de Krooshof in Zijderveld. De avond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Aanmelden voor deze avond kan bij Maarten Jongejan door een email te sturen naar: m.jongejan@vijfheerenlanden.christenunie.nl.

We zien ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Labels: ,