Floris Grijzenhout en Petra Hol: nieuwe bestuursleden ChristenUnie Vijfheerenlanden

CU VHL Facebook omslag 831x315.png
kracht van samen logo
Door Webredactie Vijfheerenlanden op 25 november 2019 om 21:00

Floris Grijzenhout en Petra Hol: nieuwe bestuursleden ChristenUnie Vijfheerenlanden

Op de ledenvergadering van 25 november hebben de leden van ChristenUnie Vijfheerenlanden een nieuwe voorzitter en vice-voorzitter gekozen: Floris Grijzenhout en Petra Hol. Zij volgen respectievelijk Gert Schut en Jan van Beuzekom op, die vanwege benoeming in de gemeenteraad hun bestuursfuncties hebben overgedragen. 

Floris Grijzenhout

De nieuwe voorzitter van ChristenUnie Vijfheerenlanden is Floris Grijzenhout (27). Hij is getrouwd met Christine en trotse vader van twee kinderen. Grijzenhout woont in Leerdam en is in het dagelijks leven werkzaam als directiesecretaris bij de gemeente West Betuwe. De nieuwe voorzitter kijkt ernaar uit om met het bestuur, de fractie en de leden bij een open bijbel mee te werken aan een hoopvolle toekomst voor Vijfheerenlanden: "Ik vind het prachtig dat God mensen wil inzetten om dienstbaar te zijn in Gods Koninkrijk. Een bestuursfunctie bij de ChristenUnie Vijfheerenlanden hoort daar helemaal bij." 

Petra Hol

De opvolger van Jan van Beuzekom is Petra Hol (41). Ze is getrouwd met John en moeder van drie kinderen. Hol woont in Hagestein en werkt daar ook: samen met haar man geven ze als derde generatie leiding aan het familiebedrijf Unicum. Over haar motivatie om bestuurslid te worden zegt ze: "Ik ben betrokken bij de steunfractie van de ChristenUnie, omdat ik graag actief wil zijn voor de omgeving. Toen ik gevraagd werd voor de bestuursfunctie, heb ik ja gezegd, omdat het boeiend is om ook aan de bestuurlijke kant (anders dan de uitvoerende kant) bezig te zijn." 

Labels: ,