Ledenwerfactie succesvol: eerste appeltaartjes uitgedeeld!

groepsfoto 2021
kracht van samen logo
Door Webredactie Vijfheerenlanden op 20 december 2021 om 01:00

Ledenwerfactie succesvol: eerste appeltaartjes uitgedeeld!

In november is het bestuur van ChristenUnie Vijfheerenlanden een grote ledenwerfactie gestart. Na de introductie van de ledenwerfactie op de laatste ledenvergadering deelden we aanmeldformulieren uit. En maak je een lid? Dan krijg je zelf een appeltaartje! De eerste appeltaartjes zijn inmiddels uitgedeeld! Ze zijn terecht gekomen in Tienhoven aan de Lek, Hagestein en Leerdam.

Het begin van een groeiend ledental is er! Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan zo'n appeltaartje van de lokale bakker? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het is namelijk supereenvouding om je eigen gezinsleden aan te melden als lid. Zij komen voor een sterk gereduceerd tarief in aanmerking én je hebt eenvoudig dat appeltaartje in huis. 

Door elk extra lidmaatschap (ook van een gezinslid of partner) wordt de ChristenUnie flink geholpen, omdat ook de subsidie van de overheid toeneemt bij elk extra lid. Door meer leden is er meer mogelijk, zowel lokaal als landelijk.

Wellicht geeft de komende tijd wat momenten waarbij je in gesprek komt met personen die wellicht open staan om lid te worden van de ChristenUnie. Geef ze de ledenwerffolder! Folders op? Geen probleem, een berichtje naar ons en we zorgen ervoor dat er nieuwe folders komen. 

De appeltaartjes zijn van een kwaliteitsbakker uit de Vijfheerenlanden en we hebben er nog wel een paar om uit te delen. Wij komen hem graag brengen, helpt u mee aan meer leden? Neem voor meer informatie contact op met Petra Hol of Wim van der Mijden.

Labels: , ,