ChristenUnie thema avonden leveren waardevolle input op

Fort Everdingen
Tirtsa Kamstra Gert Schut
Door Tirtsa Kamstra, Gert Schut op 9 mei 2018 om 12:00

ChristenUnie thema avonden leveren waardevolle input op

In de afgelopen maanden konden inwoners en maatschappelijke organisaties meepraten over belangrijke thema's als waardig ouder worden (zorg), werk & inkomen en duurzame energie. ChristenUnie Vijfheerenlanden organiseerde deze thema avonden om input te verzamelen voor het nieuwe verkiezingsprogramma.

Gert Schut, voorzitter van het bestuur, is tevreden met de uitkomsten. "Wij vinden het belangrijk dat de inwoners en organisaties van Vijfheerenlanden mee kunnen denken en praten over de inhoud van ons verkiezingsprogramma. Politiek moet loskomen van papier, want het gaat tenslotte over waardevolle mensen, die verstand hebben van hun eigen leefomgeving."

ChristenUnie Vijfheerenlanden gaat nu aan de slag met de inzichten van inwoners en maatschappelijke organisaties. Tirtsa Kamstra, lijsttrekker: "Neem bijvoorbeeld het thema duurzame energie. In gesprek o.a. Natuur en Milieufederatie Utrecht en Blauwzaam werd weer eens duidelijk hoe weinig energie we duurzaam opwekken in onze gemeente. Als we de aarde op een goede manier aan onze (klein)kinderendoor willen geven, moeten we echt anders met energie omgaan. Daar willen wij ons vanuit de politiek voor inzetten, maar we kunnen hier alleen samen met onze inwoners en organisaties een succes van maken!"

Labels: , , , ,